Aiemmat Lumirallit

Aiempien vuosien Lumiralli tapahtumat

Lumiralli 2012

Lumirallin keskuksena toimii Karjalan Helmi, Kiteen Suoparsaaressa. Paikka on kelkkailijoiden tukikohtana mainio, mökkimajoitusta ja kelkkareitti kulkee aivan vieressä. Lähtö ja paluu safareille tapahtuu Karjalan Helmestä ja siellä on tietenkin safarisauna lämpimänä. Lumirallissa ajetaan neljä eripituista lenkkiä, jokainen voi itse valita kokemukselleen niistä sopivan. Safareilla nopeudet pidetään laillisina.

1. Villala-Kovero-Kitee n. 300 km. Lähtö Helmestä aamuvarhaisella Villala – Kitee – Kovero ja paluu Kiihtelysvaaran kautta. Lenkki on pituudeltaan vaativa eli mukaan vaan sellaisia ajajia, joilla on kokemusta pitkistä päivämatkoista.

2. Tuupovaaran lenkki, n.220 km. Lähtö aamupäivällä Tuupovaaran Koveroon, jossa kahvitauko. Paluu Kiihtelysvaaran kautta Karjalan Helmeen. Sopii kokeneille kelkkailijoille.

3. Tohmajärven lenkki, n.100 km. Lähtö aamupäivällä Kiteen kautta Tohmajärvelle, jossa tauko kahvien kera. Paluu Onkamon kautta Karjalan Helmeen. Sopii vähemmän kelkkaileville.

4. Kiteen lenkki, n. 50 km. Lähtö Karjalan Helmestä puolen päivän aikaan ja tauko Niinikummun laavulla, jossa nokipannukahvit. Paluu moottoriratojen kautta Karjalan Helmeen. Sopii vaikka aloitteville kelkkailjoille.

Lenkeillä 1 ja 2 on mukana huolto-auto ja kärry eli jos ajaja tai kelkka ”hyytyy” matkalle niin pääsee takaisin auto kyydillä.

Polttoaine tankkaukset järjestämme niin ettei kukaan jää lenkille.
——————————————————————————————————————————————————————

Lumiralli 2011 

       Kelkka Kiihareiden ja nopeustestauksien tulokset